سنگ هبهاب بسیار کمیاب است و در آفریقا یافت می شود. این سنگ دارای انرژی روحانی زیادی می باشد و در کشورهای عربی به دلیل وجود این ویژگی بسیار مورد استفاده قرار می گیرد. هبهاب سنگی بسیار شگفت انگیز است که علمی عجیب و توانایی بسیار خاصی در درونش نهفته است. راز هبهاب را فقط عرب های شمال آفریقا و حاشیه خلیج فارس می دانستند و قرن ها این راز را در بین خود سینه به سینه و محرمانه حفظ کرده بودند تا اینکه شخصی به نام مسمال که حجره ای در بازار وکیل شیراز داشت، طی یک سفر به عربستان و شمال آفریقا به صورت اتفاقی از راز این گوهر جادویی مطلع گردیده و آن گوهر را به ایران می آورد. در کتاب های قدیمی اعراب بسیار اسم هبهاب به میان آمده است و به توانایی های شگفت انگیز این گوهر بارها اشاره شده است. هبهاب را می توان قوی ترین سنگ جادو نامید، زیرا توانایی های بسیار شگفت انگیز این سنگ همه را محصور خود می نماید. در کتاب "المناظر، ابن هیثم" به گوهری اشاره شده است که توانایی های این سنگ را در بالا بردن هوش و ذکاوت می توان به وضوح دید. ابن جزار (عربی: أحمد بن الجزار) با نام اصلی ابوجعفر احمد بن ابراهیم ابی خالد القیروانی معروف به ابن الجزار القیروانی اولین طبیب و پزشک مسلمانی است که در زمینههای مختلف تخصصی در طب کتابهای مختلفی نوشته است. او در مورد توانایی های این سنگ می فرماید: "وقتی زوجی از هم دلسرد گردیدند و هر یک از طرفین سرد مزاج و تند خو گردیدند می توان از دل زمین گوهری را در کنار مغلوب سرد مزاج و تندخو قرار داد تا بر بیماریش چیره گردد و او را مانند جنگاوری بی مانند قوی و سرزنده گرداند."
برای مشاهده و خرید انواع سنگ هبهاب به سایت ایران جملند مراجعه نمایید.
کمالالدین ابو عمران موسی بنیونس بن محمد بن منعه(متولد 1156) در موصل به دنیا آمد. نخست نزد پدرش دانش آموخت و سپس به نظامیه بغداد رفت و از بزرگترین هندسه دانان زمان خود شد. وی می فرماید: " اگر توانایی های گوهر هبهاب را می دانستید هرگز آن را از خود دور نمی کردید. با گوهر هبهاب موکلی بس بزرگ و جن و فرشته ها به خدمت شما سربه فرود می آورند و تعظیمی بس جاودانه خواهند داشت."
زاهی حواس (متولد 1947) باستانشناس مصری و وزیر کنونی باستانشناسی مصر می باشد. او پیش از این دبیرکل شورای عالی آثار باستانی مصر بود. زاهی که دانشآموخته دانشکده هنر از دانشگاه اسکندریه است، می گوید: "وقتی مقبره فرعون باز شد و اشیایی از مقبره بیرون آمد در کنار جواهرات فرعون سنگی بود که بسیار محافظت می شد و آن سنگ هبهاب بود."
این سنگ معمولاً به صورت خام در انگشتر یا گردنبند استفاده می شود. این سنگ به دلیل روحانیت بالا اغلب موکل دار می شود و به همین دلیل در گذشته استفاده از انگشتر و گردنبند هبهاب بسیار مورد استقبال قرار می گرفته است. در برخی مواقع روی هبهاب های تاریخی و عتیقه نشان حیوان حک شده است که علت وجود این نقوش به معنای نشان دادن قدرت این سنگ است.
موارد عدم استفاده از سنگ هبهاب
نباید در دهان قرار داده شود و همچنین در هنگام نماز خواندن به همراه شخص حمل نگردد.
♦ جذب کننده قلوب
♦ برای محبت عام و زوجین
♦ جذب جنس مخالف بسیار قوی و سریع
♦ افزایش و جذب مشتری مغازه و دکان و …
♦ قدرت جنسی در مردان و و زنان را زیاد می کند و موجب تقویت رابطه بین زوجین می گردد.
♦ از خواص دیگر هبهاب افزایش و جلب رزق و روزی و همچنین بهبود اوضاع مالی است.
♦ از خواص معروف این سنگ این است که باعث افزایش ابهت و بزرگی صاحب خود شده و باعث رعب و وحشت در دل دشمنان می گردد.
گالری نقره جات و زیورآلات ایران جملند انواع دستبند نقره، انگشتر عقیق، انگشتر زنانه با نگین های فیروزه، زمرد و ... را در طرح هایی زیبا با کیفیتی بی نظیر و قیمتی مناسب برای شما دوستان عزیز فراهم نموده است. ضمناً سفارشات شما با طرح دلخواهتان پذیرفته و در کمترین زماده آماده می گردد.
سایر مقالات
گوهرسنگ شیراز
سفارش انگشتر نقره
جواهرسازی در شیراز چیست؟
چگونه سنگ عقیق اصل را از تقلبی تشخیص دهیم؟
نام شما :*
ایمیل :
نظر شما : *